Algemene Voorwaarden

INBRENG, KLEDING, BOEKEN, SPEELGOED EN ANDERE KINDERDINGEN 

Neem maximaal 15 stuks/items per keer mee (schoenen, boeken, speelgoed etc. tellen ook als items!)


Alles wat je inbrengt is:

  • Schoon,
  • Zonder vlekken,
  • Zonder gaten en/of andere beschadigingen,
  • Recent gewassen en fris,
  • Gestreken en
  • Netjes (met andere woorden, niet verwassen en niet gepild)!
  • Wij nemen geen stukken in die uit de volgende winkels komen: Primark, Scapino, Zeeman, Wibra, Lidl, Action, en soortgelijke merken/kwaliteiten.
  • Wij gaan voor mooie dingen, kwaliteit en originele items. Wat wij niet innemen geven we gelijk bij het inbrengen weer mee terug!

 

Wij hebben graag kleding van maat 40 tot en met maat 176. Ook nemen we graag positiekleding/zwangerschapskleding en babydragers in. 

Wij nemen per seizoen passende kleding en accessoires in. Op onze Instagram en/of website is te zien welke items we op dat moment innemen. Check dit voordat je komt om niet teleurgesteld naar huis te gaan!

 

Speelgoed, boeken en andere kinderdingen die we innemen dienen ook schoon, werkend, compleet (incl. batterijen) en onbeschadigd te zijn.

 Twijfel je van te voren of wij jouw item in willen nemen, vraag het aan ons via een DM op Instagram of via het contact formulier op onze site. 
VERKOOP

De ingebrachte artikelen liggen 3 kalender maanden bij ons in de winkel. Van de verkochte artikelen is 40% van de verkoopprijs voor jou, de inbrenger. Wij zorgen voor de BTW. Artikelen die na deze periode niet verkocht zijn gaan naar het goede doel. Wij werken per keer met een steeds wisselend doel, afhankelijk van waar de nood het hoogst is!

Mocht je je onverkochte item terug willen ipv dat het naar een goed doel gaat, dan kan je na de 3 maanden langskomen om het op te halen. Dit moet je wel zelf bijhouden wanneer dat is, we kunnen niet iedereen hierover berichten!


Wij behouden het recht bepaalde artikelen langer in de winkel te houden. De verkoopprijs bepalen wij, afhankelijk van het item soms in overleg.

We accepteren alleen betalingen per pin.

Jouw tegoed kan ook alleen per bank worden uitbetaald. Het tegoed op jouw account verjaart niet.  
RUILEN

Kleding, accessoires en nieuwe gekochte spullen ruilen kan alleen op vertoon van de originele kassabon, binnen 14 dagen en met het prijskaartje bevestigd aan het te ruilen artikel en/of de verpakking nog in tact. Tweedehands speelgoed, boeken, puzzels, spellen, etc. kunnen niet teruggebracht of omgeruild worden.  
AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen, diefstal, brand en/ of waterschade.

Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kom in Contact!

Heb je nog vragen? Stuur ons een email of DM ons op Instagram. Via de knop hieronder stuur je ons een berichtje!